SACRED SPACE HEALING

Een moment voor jezelf waarin je kan ontspannen, een zachte en liefdevolle vorm van heling ontvangt en oplaadt.

Wanneer is het fijn een healing te ontvangen? 

Hoe werkt het?

  • Als je niet lekker in je vel zit 
  • Bij moeheid, stress en drukte 
  • Veel in je hoofd zit of piekert
  • Een boost of steuntje kan gebruiken
  • Je zenuwachtig of gespannen voelt, ook voor bijv. een examen of sollicitatie 
  • Tijd voor jezelf en even wilt ontspannen
  • Bij overprikkeling, hooggevoeligheid
  • Energie frequentie verhogen
  • In contact met jezelf komen

Hoe werkt het?

➵ We maken een afspraak. De healing is op afstand, heerlijk vanuit jouw eigen huis in je eigen sacred space. 

➵  Jij neemt 30 minuten de tijd voor jezelf in je eigen sacred space, een fijne plek waar je rustig kan zitten of liggen. 

➵Ik geef op afgesproken tijd de healing op afstand. 

♡Als extra zal ik nog een kaartje voor je trekken uit een van mijn kaartendecks. Hierop staat een boodschap voor jou die kan ondersteunen in je proces en zal deze na afloop of op de dag zelf via DM of mail naar je sturen.

Ervaringen

‘Ik heb een afstandshealing mogen ontvangen van Melis. Ze is krachtig in haar zijn. Vanuit een zachte en helende energie begeleidde ze mij op afstand, om los te laten, om te ontspannen, om te zakken in mijn lijf. Ik voelde me liefdevol gedragen tijdens de sessie'.

– Charleen

‘De healing op afstand van Melis heb ik als heel bijzonder ervaren.. dit was voor mij een eerste keer zoiets te ervaren. Had geen verwachting maar ik voelde me echt met Melis verbonden en in contact. Ik werd er heel ontspannen van en rustig.. Voelde ook veel dankbaarheid tijdens de healing voor mezelf en dat ik dit mocht ervaren. Ik heb me die dag verder heel fijn gevoeld ook. Was ook heel blij met wat Melis me naderhand nog meegaf en de kaarten die ze voor me trok. Spot on en gaf veel inzicht. Ik vond het een prachtige ervaring en zou het zeker vaker willen doen.’

– Femque

‘Dankjewel lieve Melis voor deze super fijne healing. Het klopt precies wat je zegt. Ik moest huilen toen ik het net las. Ik zit erg in mijn hoofd en ervaar heel veel stress. Maar ik voelde wel veel warmte tijdens de healing en ook voelde ik de liefde weer stromen. De kaarten zijn ontzettend toepasselijk en geven me precies het inzicht dat ik nodig heb.. Zo mooi. Lang leve het universum. Dankjewel lieve Melis'.

– Joni

AFSPRAAK MAKEN

Wil je een healing of heb je een vraag stuur mij dan gerust een berichtje of via DM op instagram. 

Ik hoop van je te horen mooi mens. 

Liefs, Melis

PRIJS

1 losse sacred space afstandshealing : 44 euro 

3 x sacred space afstandshealing pakket : 111 euro